In luna aprilie regiunea Nord-Est va fi consultata in cadrul proiectului RENASC.

In luna aprilie discutam cu specialistii din domeniul sanatatii reproduceri la nivelul regiunii Nord-Est, Municipiul Iasi.

 

Miercuri 10 aprilie, si joi 11 aprilie, Iasi-ul este locul de intalnire al specialistilor si actorilor relevanti in domeniul sanatatii reproducerii!

 

Asociatia PartNET – Parteneriat Pentru Dezvoltare Durabila, impreuna cu partenerii proiectului, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, Asociatia SAMAS si Asociatia Moaselor Independente, organizeaza in cadrul proiectul „RENASC – REtea NAtionala de promovare a Sanatatii reproduCerii prin politici publice integrate”, Cod SMIS 110651, evenimentul de informare si recrutare a specialistilor din domeniul sanatatii reproducerii in cadrul Retelei Tematice Nationale – RENASC.

Evenimentele vor avea loc in data de 10 si 11 aprilie 2019, incepand cu ora 11, in incinta Hotelului ZIMBRU, Bulevardul Chimiei, nr. 2, Munnicipiul Iasi.

Sunt asteptati sa participe la eveniment membrii/reprezentanti ai ONG-urilor, personalului medical din domeniu, dar si colaboratorilor, reprezentantilor serviciilor educationale, autoritatilor publice, societatii civile, mediului academic, care pot colabora direct in vederea elaborarii propunerilor de politici publice alternative in domeniul sanatatii reproducerii.

Integrarea dvs. (institutii/ONG-uri/partenerilor sociali din domeniul Sanatatii Mamei si Copilului etc) in Reteaua Tematica Nationala, va avea ca scop monitorizarea politicilor publice existente in domeniu si formularea de propuneri alternative la politicile publice referitoare la domeniile vizate de proiect.

Suntem onorati sa va avem alaturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.