Cel de-al doilea eveniment de informare și lansare a Rețelei Tematice Naționale RENASC

Cel de-al doilea eveniment de informare și lansare a Rețelei Tematice Naționale RENASC, a avut loc în data de 22 ianuarie în Municipiul Constanța, prilej cu care ne-am întâlnit cu specialiști în domeniul sănătății reproducerii, obstetricieni, moașe, asistenți medicali comunitari, asistenți sociali, psihologi școlari, reprezentati ai ONG-urilor în domeniu dar și reprezentanții Direcției Publice de Sănătate Constanța, OAMGMAMR Constanța, DGAS Constanța și Spitalului Judetean de Urgenta Constanța.

 

Lista continuă, sunt oameni care își vor aduce aportul în cadrul Rețelei RENASC, adică toți cei care pot sa facă o diferență reală în starea de sănătate a reproducerii.

Mulțumim participanților prezenți, membrilor echipei de implementare a proiectului și experților în domeniul sănătății reproducerii, pentru prezentarea situației serviciilor prenatale și datelor la nivelul mortalității infantile în România. Discuție foarte productivă în identificarea de probleme în domeniul sănătății reproducerii pentru propunerea de soluții alternative și de armonizare legislativă a politicilor publice în domeniu.

Vă prezentăm câteva imagini cu oameni faini, frumoși, care se dedică activității extra-profesionale sau investesc timp și energie în meseriile pe care le-au ales. Precizăm că d-voastră sunteți stâlpul de rezistență și de creație al acestei Rețele, iar acest proiect constituie o oportunitate de intervenție pentru toți actorii ce pot contribui la îmbunătățirea stării de sănătate. Importante vor fi soluțiile și materializarea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.